maandag 26 augustus 2013

Zusjes

Zusjesweekeind: het wordt al bijna traditie en dit weekeind was het weer zover.
De weersverwachting was zonnig en warm en waar kan een mens dan beter zitten dan op Vlieland? Vanaf het moment, dat de veerboot vertrekt pak je het vakantiegevoel op. Daar heb je beslist geen vakantie in het buitenland voor nodig.
We konden nog heerlijk kamperen in de tent van Truus, die ook dit jaar weer een seizoenplaats op camping Stortemelk had.


Het was een top weekeind waarin we lekker lui zijn geweest,  uiteraard te veel gegeten en gedronken hebben, lang geslapen en strandwandelingen hebben gemaakt.

Daarnaast hebben we ongegeneerd rare mannen uitgelachen omdat ze foute spijkerbroeken van het model "Welkoop" dragen met een lullig geblokt bloesje, op sandalen uit de tijd van de Romeinen lopen, hoeden van Arie Safari op hun hoofd zetten en ringen in hun oorlellen persen, zo groot als lege rollen plakband.

Zalig, zo'n weekeind "onder ons" waar niets hoeft maar alles mag. Waar zere voeten worden gescrubd en vertroeteld, waarin wel en wee van onze gezinnen wordt gedeeld en waar je 's nachts van twee kanten een por krijgt omdat je snurkt!
Wat houd ik van die twee lieve zussen en wat ben ik blij, dat wij mannen hebben, die "gewoon" klussen, verven, de moestuin omspitten en boeken schrijven.......

Haakwerkje van Truus, gemaakt van uitgeplozen scheepstouw

1 opmerking:

  1. Wat hebben we het fijn gehad en wat ben ik blij dat we elkaar zo lief hebben. X Truus.

    BeantwoordenVerwijderen